CHP'den ihraç edilen Sevigen'den flaş açıklama: CHP Dallas gibi bir parti

Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için CHP'den ihraç edilen Mehmet Sevigen canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Sevigen, 'CHP'nin ne olduğu belli değil Dallas gibi bir parti olduk. Kimin eli kimin cebinde belli değil.' dedi.
 Tarih: 02-12-2021 02:00:00   Güncelleme: 02-12-2021 05:00:00
CHP'den ihraç edilen Sevigen'den flaş açıklama: CHP Dallas gibi bir parti

CHP eski milletvekili ve parti üyesi olan Mehmet Sevigen, TVNET canlı yayınında flaş açıklamalarda bulundu. Sevigen, ''Atatürk'e kefere diyen Mehmet Bekaroğlu partide görev yapıyor. FETÖ liderine evliya diyenler partide duruyor, biz atılıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

''İLK ÖNCE KENDİ DÖNEMİNİZDEN HELALLEŞİN''

Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin geçmişte yaptığı yanlışlar nedeniyle helalleşme yolculuğuna çıkacağını açıklamasının da partiden ihracını hızlandırdığını ifade eden Sevigen, "Kemal Bey, helallik isterken, biz kimden istiyoruz? CHP Genel Başkanı böyle bir konuda Atatürk, İsmet Paşa, Ecevit dönemini nasıl hedef alır. CHP'nin başta olduğu hiçbir dönem yoktu saydığı 12 maddede. Kendi döneminizden helalleşin, biz acı çekmedik mi? Helalleşme karşılıklı olur." dedi.

"CHP DALLAS GİBİ BİR PARTİ OLDU"

Yaşananlardan sonra son olarak kendisine bir yazı geldiğini ve disipline sevk edildiğini söyleyen Sevigen, "Genel başkanı neden eleştiriyorsun diye beni uyardılar. Atatürk'e kefere diyen Mehmet Bekaroğlu partide görev yapıyor. Cihangir İslam törenle karşılanıyor. 'Anıtkabir'e nasıl masraf ediyorsunuz' diye adamı baş köşeye koyduk. PKK'ya terör örgütü diyemeyenler, FETÖ liderine evliya diyenler partide duruyor, biz atılıyoruz. CHP'nin ne olduğu belli değil Dallas gibi bir parti olduk. Kimin eli kimin cebinde belli değil.'Bunları engellemeniz gerek' dedim. Bunu söyledim, ihraç edildim" diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI