Cem Seymen'in hadsiz paylaşımına Bakan Varank'tan cevap: Kindar cahilliği ifşa oldu!

Gazeteci Cem Seymen'in Türkiye'yi tamamen yok sayıp yangınla mücadelede İspanya'yı yere göğe sığdıramadığı paylaşımına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan ibretlik bir cevap verdi.
 Tarih: 04-08-2021 14:00:00
Cem Seymen'in hadsiz paylaşımına Bakan Varank'tan cevap: Kindar cahilliği ifşa oldu!

Devletin bütün imkanlarını sefer ederek halkla ele ele verdiği yangınla mücadele belli kesimler tarafından görmezden gelinmeye devam ediyor. 

Türkiye'yi uluslararası platformda 'aciz' ülke göstermek için her türlü akıl almaz malzemeyi değerlendiren isimlere gazeteci Cem Seymen de katıldı.

Seymen  İspanya'dan gelen ekibe özellikle minnettarlığını vurgulayarak paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Günlerdir ilk kez umutluyum. Binlerce canımızın cayır cayır yanışını uzaktan çaresizce kaç gündür seyrettik. Uluslararası yardım çağrımıza cevap veren İspanyol ekip harıl harıl çalışıyor öğlenden beri. Önce strateji belirlediler ardından sortilere başladılar. Minnettarız.

BAKAN VARANK: BİRAZ AZ KONUŞSALAR KİNDAR CAHİLLİKLERİ BU KADAR İFŞA OLMAZ!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Avrupa Birliği Sivil Savunma Mekanizması'yla ülkeler arasındaki yangınla işbirliğini ve Türkiye'Nin de bu yolla bir çok ülkeye yardım ettiği gerçeğini ifade ederek Seymen cahilliği şu sözlerle yüzüne vurdu;

Emekleri hiçe sayan şu üslup bir tarafa; o uçaklar, aidatlarını ödeyerek üye olduğumuz Avrupa Birliği Sivil Savunma Mekanizması'na (EUCPM) yaptığımız başvuru ile geldi.

Biz de aynı yolla bir çok ülkeye destek olduk.

Biraz az konuşsalar kindar cahillikleri bu kadar ifşa olmaz!

KAYNAK : Haber7
Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI