Bursa’da Milli Eğitim’den YKS adaylarına danışmanlık hizmeti

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri 05 Ağustos 2021 itibarıyla başladı. Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü YKSde tercih yapacak olan öğrenciler için Bursa Bilişim Sistemi (BURBİS) üzerinden tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.
 Tarih: 05-08-2021 12:10:00
Bursa’da Milli Eğitim’den YKS adaylarına danışmanlık hizmeti

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri 05 Ağustos 2021 itibarıyla başladı. Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü YKS'de tercih yapacak olan öğrenciler için Bursa Bilişim Sistemi (BURBİS) üzerinden tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

BURSA (İGFA) - Bursa'daki Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde görev yapan alanında uzman öğretmenler, öğrencilerin tercih sürecine yönelik sorularını cevaplandırıyor. YKS tercih sürecinde öğrencilerin tercihlerini en doğru şekilde yapabilmeleri için sunulan danışmanlık hizmetiyle öğrenciler, geleceğe yönelik yapmak istedikleri meslekler, bu mesleklerin iş imkânları, üniversitelerle ilgili bilgiler gibi pek çok konu hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

YKS tercihinde bulunacak öğrenciler, BURBİS sistemi üzerinde hazırlanan platform üzerinden diğer öğrencilerden gelen soruları da görebilecekler. Adaylar tercihlerini, 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numarası ve şifresini kullanarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecekler.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI