Biathle Triathle Şampiyonası Kocaeli’de başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu (TMPF) tarafından Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Kerpe Halk Plajı’nda Biathle Triathle Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçme yarışları başladı. 5 Ağustosa kadar sürecek şampiyonada Türkiye genelinden 310 sporcu ter dökec
 Tarih: 03-08-2021 12:30:00
Biathle Triathle Şampiyonası Kocaeli’de başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu (TMPF) tarafından Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Kerpe Halk Plajı’nda Biathle Triathle Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçme yarışları başladı. 5 Ağustos'a kadar sürecek şampiyonada Türkiye genelinden 310 sporcu ter dökecek.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğünce organize edilen şampiyonanın ilk iki günü atış, yüzme ve koşudan oluşan triathle branşında gerçekleştiriliyor.

Triathle müsabakalarına U11, U13, U15 ve U17 yaş kategorisindeki kadın ve erkek sporcular katılım gösteriyor. Yarışmanın son günü olan 5 Ağustos’ta yapılacak koşu ve yüzmeden oluşan Biathle müsabakalarına ise U11, U13, U15 yaş kategorisindeki kadın ve erkek sporcular katılacak.

Şampiyonanın Biathle ayağında U11-U13-U15 kategorilerinde, Triathle ayağında ise U11-U13-U15-U17 kategorilerinde dereceye giren ilk üç kadın ve erkek sporcu madalya ile ödüllendirilecek. Öte yandan yarışmayla birlikte milli takım seçmeleri de federasyonun belirlediği kriterler ölçüsünde belirleniyor.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI