Beşiktaş'ta forvet adayları Simy ve Muriqi!

Gelecek yılın transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaşın forvet transferi için iki adayı var: "Simy ve Vedat Muriqi"
 Tarih: 05-05-2021 00:20:00
Beşiktaş'ta forvet adayları Simy ve Muriqi!

Beşiktaş’ın forvet transferinde birinci tercihi Simy… 1.98’lik dev Nijeryalı oyuncuyu 1.6 milyon euro ödeyerek alabilecek olması siyah-beyazlılar daha da heyecanlandırıyor. Ancak Genoa dışında Fransa ve Belçika’dan taliplerin olması Simy konusunda Beşiktaş’ı alternatiflere de yönlendiriyor.

DİĞER ALTERNATİF VEDAT MURİQİ

Beşiktaş’ın önünde pek çok alternatif var. Bunlardan birisi de Vedat Muriqi…

Caicedo’nun  sakat olmasına ve kadroya alınmamasına rağmen Lazio teknik direktörü Filippo Inzaghi, Kosovalı oyuncuyu yine düşünmedi. Bu da Beşiktaş’ı bir kez daha “Lazio eğer Muriqi’yi kiralamak isterse, teklif sunalım” fikrinde birleştirdi.

SIMY TRANSFERİNDE AMOKACHI DEVREYE GİRDİ

Bu arada Beşiktaş’ın forvet transferindeki bir numarası Simy için çalışmalar devam ediyor. Nijeryalı oyuncunun 1.6 milyon Euro’ya transfer edilebilecek olması nedeniyle pek çok orta halli takımın devreye girme ihtimali üzerine siyah-beyazlılar diğer silahlarını devreye soktu.

Siyah-beyazlıların Simy transferindeki en büyük silahı Amokachi oldu. Hali hazırda Finlandiya’da bir takımda futbol direktörlüğü yapan Beşiktaş’ın eski yıldızının Simy ile görüştüğü ve Türkiye’ye gitmesini tavsiye ettiği bildirildi. (Fotospor)

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI