BAŞSAVCI VEKİLİ SEÇGİN: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Dakikalarca ayakta alkışlanan oyun sonunda Başsavcı Vekili SEÇGİN, İstanbul Anadolu Adliyesi’nin çok büyük bir aile olduğunu söyledi.
 Tarih: 25-06-2022 17:29:54   Güncelleme: 27-06-2022 16:59:54
BAŞSAVCI VEKİLİ SEÇGİN: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kartal Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla düzenlenen, İstanbul Anadolu Adliyesi personelinin sahnelediği ‘Cimri’ adlı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Yaklaşık iki saat süren tiyatro oyununda adliye personelinin performansı ayakta alkışlandı.

Fransız komedi yazarı Molière’nin yazdığı ‘Cimri’ adlı komedi oyunu Tuzla idris Güllüce Kültür Merkezi’nde Anadolu Adalet Sarayı’nda çeşitli müdürlüklerde çalışan adliye personeli tarafından sahnelendi. Tiyatro hocası Volkan YILMAZ tarafından yaklaşık 6 ay gibi bir sürede çalışılan oyun izleyicilerden tam not aldı.  Yılmaz oyunculara tek tek teşekkür ederek; “Müthiş bir uyum içerisinde birbirleri ile uyum içerisinde çalıştılar ve profesyonel birere oyuncu gibi oynadılar” dedi.

Oyuna, Anadolu Adliyesi Başsavcı Vekilleri, Uğur SEÇGİN, Ömer Kurtuluş AKSOY, İhsan Kamil AKÇADIRCI, Hasan TURGUT, Önder YAMAN, Hacı Murat GÖKŞEN, Onur OĞUZER, Cumali KARAKÜTÜK, Ramazan ÖKSÜZ, Adalet Komisyonu Yedek Üyesi Ahmet KAYA ve adliye personeli ve aileleri katıldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Başsavcı vekili Uğur SEÇGİN, oynadıkları oyunla kendilerini güldüren eğlendiren adliye personeline teşekkür ederek; “ İstanbul Anadolu Adliyesi’nin çok büyük bir aile olduğunu düşünüyorum her zaman. Bizim arkadaşlarımız içerisinde çok farklı alanlarda yetenekli çalışanlarımız var. Adaletin gerçekleşmesi süreçlerinde hepimizin farklı farklı zorlukları sıkıntıları ve yoğun bir temposu var. Kendimize de zaman ayırmak gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlarımız Eylül ayından beri çalışıyorlar ve bu akşam bizlere çok güzel bir iki saate yakın zaman yaşattılar. Bence sizlerin de çok hoşuna giden beğendiği bir oyun olduğunu düşünüyorum.  Tabii ki imkanlarımız kısıtlıydı ama salonun dolacağından emindim. Farklı sosyal etkinliklerimizde olacak. Aslında bu akşam bize neler yapabileceğimizi çok iyi gösterdi. Bir sonraki yıl inşallah Haziran ayının ilk haftası veya Anadolu Adliyesi sosyal kültürel şenlikler şeklinde daha geniş kapsamlı bir etkinliği hep birlikte gerçekleştiririz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

 

Başsavcıvekili Uğur SEÇGİN katkılarından ötürü Kartal halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfullah KIRTAY ve tiyatro hocası Volkan YILMAZ’a plaket takdim etti.

 

 

 

 

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI