BAŞKAN YÜKSEL’DEN SANATÇI NİYAZİ KOYUNCU’YA DAVET

Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin bugün Pendik Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte, vereceği konsere Pendik Belediyesi tarafından izin verilmediğini ileri sürerek sosyal medya hesabından duyuran sanatçı Niyazi Koyuncu’yu Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Kitap Fuarı’nın açılışına davet etti.
 Tarih: 25-05-2022 13:47:28
BAŞKAN YÜKSEL’DEN SANATÇI NİYAZİ KOYUNCU’YA DAVET

Müzisyen Niyazi Koyuncu, Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin bugün Pendik Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte,  konserinin Pendik Belediyesi tarafından engellendiğini ileri sürerek sosyal medya hesabından, ”Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25.05.2022 (bugün)  tarihinde Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almam, Pendik Belediye Başkanlığı tarafından engellenmiştir. Belediye, iptal gerekçesi olarak kurumlarının "değer yargılarını ve görüşlerini"paylaşmayan bir müzisyenin, Pendik meydanlarında konser yapmasına müsaade edilemeyeceğini sunmuştur. Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz.“ şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medyada Niyazi Koyuncu’nun paylaşımı sonrası Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yükselde kendi sosyal medya hesabından müzisyeni Kartal Kitap Fuarı açılışına davet ederek  “Kartalımızın sahneleri sana her zaman açıktır sevgili @niyazikoyuncu. 10 Haziran'da başlayacak Kitap Fuarımızın açılışını birlikte yapmak için seni Kartal'a davet ediyoruz.” dedi.

Yapılan davetten dolayı memnuniyetini ifade edenve Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür eden Koyuncu, daveti kabul edip şarkılarını özgürce tüm halkla beraber söyleyeceğini yazdı. Koyuncu,  “Nazik davetiniz için ve daha kıymetlisi,desteğiniz için çok teşekkür ederim. Orada olup şarkılarımızı özgürce tüm halkımızla beraber söyleyeceğiz. “ cevabını verdi

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI