BAŞKAN YÜKSEL’DEN CEMEVİ BAŞKANI’NA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal CemeviVakfı Başkanı Selami Sarıtaş’a yayımladığı mesaj ile geçmiş olsun dileklerini iletti.
 Tarih: 06-08-2022 12:23:10
BAŞKAN YÜKSEL’DEN CEMEVİ BAŞKANI’NA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Kartal CemeviVakfı Başkanı ve Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı Selami Sarıtaş, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

Motosikletli ve kasklı oldukları öğrenilen saldırganların yakalanması için çalışma başlatılırken yüzünde darp sonucu morarma ve şişlikler olan Sarıtaş’ın, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Yaşanan saldırı nedeni ile sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımlayıp Muharrem Ayı’nda birlik ve beraberliğe kast edenleri şiddetle kınadığını belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de şu ifadelere yer verdi: “Evinin önünde saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Vakfı Başkanımız Selami Sarıtaş'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Muharrem Ayında birlik ve beraberliğimize kast edenleri şiddetle kınıyor, saldırganların bir an önce adalet önünde hesap vermesini diliyorum.”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI