BAŞKAN YILDIRIM, 'BAŞKANLA 5 ÇAYI'NDA ŞERİFALİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

"Başkanla 5 Çayı" buluşmasının bu haftaki son durağı Şerifali Mahallesi oldu. Başkan İsmet Yıldırım, ilgi gören programda vatandaşların sorularını yanıtladı.
 Tarih: 05-08-2022 16:47:19
BAŞKAN YILDIRIM, 'BAŞKANLA 5 ÇAYI'NDA ŞERİFALİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

“Başkanla 5 Çayı” buluşması bu kez de ŞerifaliMahallesi’ndeki Sarı Gelin Sokak Yeni Parkı’nda yapıldı. Mahalle sakinlerinin temizlik, geri dönüşüm, sokak hayvanları, istihdam, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirmede bulunarak, gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.  Belediye yöneticileri de başkanın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli işlemleri başlattı.

Başkan Yıldırım, vatandaşların ilgi gösterdiği programda belediyenin ilçe genelinde ve ŞerifaliMahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. Buluşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu da katıldı.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI