BAŞKAN YILDIRIM, ATATÜRK MAHALLESİ SAKİNLERİYE “BAŞKANLA 5 ÇAYI” BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Başkan İsmet Yıldırım, "Başkanla 5 Çayı" buluşmasında Atatürk mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Programda, buluşmanın yapıldığı bir süre önce yenilenen Sütçü İmam Parkı’nın açılışı da yapıldı.
 Tarih: 11-06-2022 16:36:22
BAŞKAN YILDIRIM, ATATÜRK MAHALLESİ SAKİNLERİYE “BAŞKANLA 5 ÇAYI” BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

“Başkanla 5 Çayı” programları devam ediyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bu kez de Atatürk Mahallesi’ndeki Sütçü İmam Parkı’nda yapıldı. Programda, eskiden Çalıbaba adıyla anılan yapılan çalışmaların ardından yenilenerek Sütçü İmam adını alan parkın açılışı da yapıldı. Başkan İsmet Yıldırım buluşmada vatandaşların;  temizlik, sokak hayvanları, geri dönüşüm, istihdam ve okul gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

Ümraniye ile Atatürk Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanla 5 Çayı programları sayesinde siz komşularımızla bir araya gelerek güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalar, hem sizler hem de bizler için çok faydalı oluyor.Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün, programımızı gerçekleştirdiğimiz bu parkımızı bir süre önce yenileyerek siz komşularımızın hizmetine sunduk. Açılışını yapmak da bugüne nasip oldu. Sütçü İmam Parkı’mız tüm mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI