BAŞKAN YILDIRIM, ARMAĞANEVLİLERLE 5 ÇAYINDA BULUŞTU

Başkan İsmet Yıldırım, Armağanevler mahalle sakinleriyle, “Başkanla 5 Çayı” programında bir araya geldi. Başkan Yıldırım, vatandaşların ilgi gösterdiği programda soruları cevapladı.
 Tarih: 30-09-2021 10:32:07   Güncelleme: 30-09-2021 10:37:07
BAŞKAN YILDIRIM, ARMAĞANEVLİLERLE 5 ÇAYINDA BULUŞTU

Başkan İsmet Yıldırım, gelenekselleşen “Başkanla 5 Çayı” programında tek tek söz alan vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. İlgili birimler tarafından değerlendirilen konular, yapılan gerekli çalışmaların ardından ivedilikle çözüme kavuşturuluyor. Başkan İsmet Yıldırım’ın bu haftaki durağı Armağanevler Mahallesi oldu.

Çözüm İçin Varız

Keyifli bir sohbet tadında gerçekleştirilen programda, Başkan Yıldırım ve belediye idarecileri, vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek not alıp, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirdi.

Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Başkanla 5 Çayı” programı vesilesiyle mahalleliyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, belediyenin Armağanevler Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların sorularına cevap verdi. Başkan Yıldırım, “Biz hizmet insanıyız. Görevimiz olsun olmasın, vatandaşımızın her türlü yanındayız” dedi.

Programa katılan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunuldu. Ayrıca programda yer alan çocuklar için de ikramlar yapılarak, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve çok sayıda mahalle sakini de katıldı.

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI