BAŞKAN YAZICI GENÇLERLE SANAL EVREN'İ KONUŞTU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Başkan Gençlerle Buluşuyor’ programında, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki Tuzlalı gençlerle bir araya geldi. Başkan Yazıcı, gençlerle birlikte son günlerde adından sıkça bahsedilen Metaverse hakkında konuştu.
 Tarih: 09-01-2022 14:24:27   Güncelleme: 09-01-2022 14:30:27
 BAŞKAN YAZICI GENÇLERLE SANAL EVREN'İ KONUŞTU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her ay düzenli olarak ‘Başkan Gençlerle Buluşuyor’ ve ‘ Merak Edenler’ isimli iki program ile Tuzlalı gençler ile bir araya gelerek sorularını cevaplıyor. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Yazıcı, gençlerle birlikte son günlerde adından sıkça bahsedilen Metaverse hakkında konuştu. Blockchain tabanlı yeni bir uygulama geliştirdiklerini de belirten Başkan Yazıcı, ”Blockchain tabanlı bir uygulama ile bütün vatandaşlarımızın katılarak kanaat belirtebileceği ve herkesin bileceği, sonuçların net olacağı bir yöntemle plebisit yapacağız. Karar verme süreçlerini, yönetişime katılma süreçlerini birlikte yapacağız” dedi.

“GERÇEĞİ BİLİYOR MUYUZ”

Başkan Yazıcı, gerçek ile gerçek olmayan karışır mı sorusuna,” Gerçek ile gerçek olmayanın karışması durumundan çok uzak bir durumdayız. Şu andaki metaverse kavramı, bizim görme duyumuz olan, bilimin ve felsefenin aradığı ‘gerçek nedir’ sorusunun, ancak bakabildiğimiz gözümüzden yansıyan ışınların gözümüze retinamıza düşmesi ile oluşan elektrik sinyallerinin sinirlere iletilmesi ve beyinlerde imaj oluşması ile oluşan bir gerçeklikten bahsediyoruz. Bu ‘Gerçek midir?’ bildiğimiz kadarıyla gerçektir. Gerçeği biliyor muyuz? Bilmiyoruz” dedi.

Başkan Yazıcı, programa katılan gençlerin hayat, teknoloji, gündem ve gelecek konularını kapsayan sorulara verdiği cevapları Şadi YazıcıYoutube sayfasında yayımladı.

 

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI