BAŞKAN YAZICI’DAN ÖĞRENCİLERİN YURT SORUNUNA ÇÖZÜM

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kalıcı yer bulana kadar bizim misafirimiz olacaksınız”
 Tarih: 23-09-2021 12:07:05
BAŞKAN YAZICI’DAN ÖĞRENCİLERİN YURT SORUNUNA ÇÖZÜM

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da herhangi bir üniversite kazanan fakat KYK veya bir yurda yerleşememiş öğrencilerin, geçici konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla Tuzla Belediyesi’ni seferber etti. Başkan Yazıcı gençlerin yanında olduklarını ifade ederek, “Konaklama sorunu yaşayan kardeşlerimize Bilim Kampımızda geçici konaklama sağlıyoruz. Sizler kalıcı yer bulana kadar bizim misafirimiz olacaksınız" dedi.

ŞELALE PARKIN KAPILARI ÖĞRENCLERE AÇILDI

Üniversite kayıtlarının başlamasıyla birlikte öğrenciler ve aileler için en büyük problem konaklama ve barınma ihtiyacı. Bu sorunu gidermek için harekete geçen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da herhangi bir üniversite kazanan fakat KYK veya bir yurda yerleşememiş öğrencilerin, geçici konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla Tuzla Belediyesi, Şelale Eğitim Kampı’nın kapılarını öğrencilerin konaklaması için açıyor.

BİZİM MİSAFİRİMİZ OLACAKSINIZ

Başkan Yazıcı, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, gençlerin yanında olduklarını ifade ederek, “İlçemizde üniversite okuyan gençlerimizin elbette yanındayız. Konaklama sorunu yaşayan kardeşlerimize Bilim Kampımızda geçici konaklama sağlıyoruz. Sizler kalıcı yer bulana kadar bizim misafirimiz olacaksınız" dedi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI