BAŞKAN YAZICI’DAN, ÇOCUKLARINA KARNE HEDİYESİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Karadeniz Bölgesi’ndeki 10 şehirde bulunan çocuklara karne hediyesi olarak şenlik düzenledi. İçerisinde animasyon gösterileri çocuk tiyatroları, yarışmalar, maskot gösterilerinin olduğu programa çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
 Tarih: 08-06-2022 15:08:21
BAŞKAN YAZICI’DAN, ÇOCUKLARINA KARNE HEDİYESİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Karadeniz bölgesindeki çocuklar için özel bir karne sürprizi hazırladı. Sakarya, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt ve Trabzon illerinde yaşayan çocuklar için Sahne Senin Türkiyem etkinliği düzenlendi.

İçerisinde animasyon gösterileri çocuk tiyatroları, yarışmalar, maskot gösterilerinin olduğu programa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Gösterileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katkıları ile çeşitli programlar ile Tuzla’yı bir sanat markası olarak tanıtan Tuzla Sanat Tiyatrosu büyük bir özenle hazırladı.

Karne alacak tüm öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Yazıcı,” Karadeniz bölgesindeki öğrencilerimiz için güzel bir festival düzenledik. Tüm öğrencilerimiz ile iyilikte buluştuk” dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI