BAŞKAN TÜRKOĞLU: HEDEFLEDİĞİMİZ YERDEYİZ

Pendikspor Futbol A.Ş Başkanı Mahmut Türkoğlu, gazetecilerle biraya gelerek tarihinde ilk defa Spor Toto 1. Lig'e yükselen Pendikspor’un hedefledikleri yerde olduğunu belirterek İlk yarı değerlendirmesini yaptı. Türkoğlu, ikinci yarıda da camianın kenetlenmesiyle daha da iyi yerlere gelebileceklerini ifade ederek 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebeti ile gazetecilerin günlerini kutlayarak başarılar diledi.
 Tarih: 11-01-2023 16:58:00
BAŞKAN TÜRKOĞLU: HEDEFLEDİĞİMİZ YERDEYİZ

Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu’nun gazetecilerle buluştuğu toplantıda Pendikspor Derneği Yöneticisi Onur Durası, Pendikspor Futbol A.Ş. Kulüp Müdürü Adem Torun ve Pendikspor Kulüp Medya Sorumlusu Samet Övüç de katıldı.

HEDEFLEDİĞİMİZ YERDEYİZ

Yaklaşık iki saat süren toplantıda gazetecilerinde sorularını cevaplayan Başkan Mahmut Türkoğlu Pendikspor’un ligdeki durumu hakkında bilgiler verdi.Pendikspor A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu gelen bir soru üzerine şunları söyledi: “Biliyorsunuz sezon öncesi yaptığımız toplantıda ifade etmiştim; Bizim hedefimiz tarihinde ilk defa 1. Lig’e yükselen Pendikspor’u bu ligde kalıcı kılmak. Şuan bu hedef doğrultusunda play-off potasındaki yerimizi koruyoruz. Bu manada hedeflediğimiz yerde olduğumuzu söyleyebilirim”

3 ARADAŞLA YOLLARIMIZI AYIRDIK

Başkan Türkoğlu, ilk yarınının Pendikspor için iyi bir yarıyıl olduğuna değinerek; “Hedeflediğimiz yolda play off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. İkinci yarıya başlamadan 3 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını belirten Türkoğlu; “Devre arasında Antalya’da ki kampımız çok verimli geçti. İlerleyen günlerde iki veya üç futbolcuyu kadromuza katmak adına çalışmalar yapıyoruz” açıklamasını yaptı.

ALT YAPIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Alt yapılarını sezon sonunda daha da güçlendirerek ilerleyen yıllarda A takımı için futbolcu yetiştirmek için alt yapıya önem vereceklerini belirten Türkoğlu; “Bu konuda uzman hocalarımızla görüşmelimiz devam ediyor. Bir iş yapacaksak en iyisi olmalı keza Pendikspor uzun vadede hedefleri olan bir kulüp “diye konuştu.

PENDİK’E DEĞER KATMAK İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ

Başkan Türkoğlu, gazetecilere zor bir görev aldıklarını dile getirerek, bu zorluğun başarı ile taçlanması için çabalarınım üst seviyede olduğunu ifade ederek; ““Biz bunun bilinciyle yola çıktık. Şampiyon olduk, şimdi play-off potasındayız, oyuncularımız mutlu, taraftarımız mutlu… Daha ne olsun, Pendikspor taraftarı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bize düşen zorluklarla mücadele ederek Pendikspor’u hak ettiği başarılara ulaştırmak” dedi.

GAZETECİLERE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Türkoğlu, Pendikspor’un çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendiren gazetecilere teşekkür ederek; “Özellikle kendimizi Pendiklilere anlatma konusunda bize oldukça fazla destek olan siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Semtin takımı Pendikspor başarılar elde ettikçe herkes daha da mutlu olacaktır. Siz de haberlerini daha mutlu bir şekilde yazacaksınızdır. Ben tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum.” Diyerek gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİKSPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI