BAŞKAN CİVELEK: HEDEF BAL LİĞİ VE ŞEFFAF BİR YÖNETİM

Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü Başkanlığı’na Nisan ayında seçilen Abdullah Civelek gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya basından sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Kanıyılmaz, yönetim kurulu üyeleri Sabahattin Çınar, Kayhan Çetin, Mustafa Aktürk katıldı.
 Tarih: 17-09-2021 15:01:50   Güncelleme: 17-09-2021 15:20:50
BAŞKAN CİVELEK: HEDEF BAL LİĞİ VE ŞEFFAF BİR YÖNETİM

Civelek, yeni dönemde Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü’nü, Süper Amatör Lig’den Bal Liğine çıkarmak olduklarını, bu dönemde şeffaf bir yönetim politikası izleyeceklerini kaydetti.

SÖYLENTİLER BİZLERİ ÜZÜYOR

Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Abdullah Civelek yeni dönemde şeffaf bir yönetim politikası izleyeceklerini belirterek; “Kulübü Çekmeköy Belediyesi sponsorluğu yapıyor, bütün parayı belediye veriyor burada har vurup harman savruluyor tarzında söylemler zaman zaman çıkmaktaydı.  Bu söylemler Murat Yıldırım başkanlığında ben yardımcısı olduğum dönemde bizi üzmüştü. İşin aslı ve gerçeği öyle değil. Gerçek olan şu var. Çekmeköy’de sanayici ve iş insanları Alemdağ Spor’a yardım etmişlerdir.

TRANSFERLERİMİZ BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Devraldığımız bu süreçte yeni sezona hazırlanırken hocamızın isteği doğrultusunda transferlerimizin büyük bir kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Birayı aşkın süredir de sahadayız.

BÜTÜN HARCAMALARI KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ

Şunu söylüyorum liğ başından bitişine kadar Çekmeköy Belediyesi ne kadar vermiştir,  hangi iş insanı ve yöneticilerimiz ne kadar vermiştir ve ne kadar masraf edilmiştir bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Hangi yöneticimiz, hangi sanayicimiz ne kadar vermiş ve yapılan masraflar ne kadar olmuş hepsin açıklayacağız. Bütün iletişim kanallarımız açık.

ÇEKMEKÖY’ÜN EN BÜYÜK SORUNU SPOR TESİSi

Çekmeköy Belediye Başkanımızı çok seviyoruz.  Altyapıdan futbolcu gelmediği için transfer yapmak zorundayız. Elimizdeki imkanlarda yeterli olmadığı için istediğimiz transferleri yapamıyoruz. Çekmeköy’ün en büyük sorunu futbol sahası ve spor tesisi yok. Bizde yetişen futbolcularda ba başka kulüplere gidiyor” dedi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI