BAŞKAN CİN, KAZALARA DUR DEDİ…

AYDOS ORMAN YOLU GENİŞLETİLİYOR - Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, dar olması sebebiyle sık sık kazaların yaşandığı Aydos Orman Yolu’nun genişletilmesi için harekete geçti. Tamamı Pendik Belediyesi tarafından karşılanan yol genişletme çalışmaları sonucu 5 metreye kadar düşen yolun genişliği çalışmalar tamamlandığında 8 metreye çıkacak.
 Tarih: 18-10-2021 14:46:06
BAŞKAN CİN, KAZALARA DUR DEDİ…

3 İLÇENİN TRAFİK YÜKÜ AZALACAK

Pendik Çamlık Mahallesi ile Kartal Yakacık arasında yer alan ve son yıllarda “KESTİRME YOL” olması sebebiyle sürücüler tarafından tercih edilen Aydos Orman Yolu’nda artık kazalar yaşanmayacak

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, çok sık kazaların meydana geldiği Sultanbeyli, Kartal ve Pendik ilçelerini birbirine bağlayan yolun genişletilmesi için geçen ay talimat verdi. Tamamı Pendik Belediyesi tarafından karşılanan yol genişletme çalışmaları bazı bölgelerde genişliği 5 metreye kadar düşen yolu 8 metreye genişletmek için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

4 KATMANLI YOL

Yeni yol hava ve zemin şartlarına dayanıklı 4 katmanlı yol imalatı yapan ekiplerin çalışmaları tamamlandığında Aydos Orman Yolu’ndaki kaza riski minimuma inmiş olacak.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, yol genişletme çalışmalarını incelemek üzere bölgeye giderek yetkililerden bilgi aldı

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI