BAŞKAN AYDIN, GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Kartal Belediye Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Yerel Basın mensupları ile kahvaltılı programla bir araya geldi.
 Tarih: 10-01-2022 17:32:33
BAŞKAN AYDIN, GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN YÜKSEL'İN COVID-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle kahvaltı programına katılamadı yerine Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın ile Kartal Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler ve gazeteciler katıldı. 

Toplantıyı açılış konuşması Kartal belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler yaparken, gazetecilerle birlikte bir aile olduklarını ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladığını ifade etti. Güler, ayrıca "Gazeteciliğin zorluğunu ve meşakkatli oluşunu, içinde bulunduğu koşulları biliyoruz. Göreve geldiğimiz 2019 Mart ayından seçildiğimiz ilk günden beri sizleri ayrımsız olarak komşumuz arkadaşımız olarak gördük ve öyle davranmayı sürdürüyoruz. Diye konuştu.

Kahvaltılı toplantıda daha sonra söz alan Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın ise yaptığı konuşmada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarken, "Gazeteciler önemli bir görev yapıyor. toplumun sorunlarını, problemlerini gündeme taşıyan meslek mensupları olarak sizlere iyi ki varsınız diyorum dedi."

İmam Aydın, Gökhan Yüksel Başkanlığında tüm STK'ları aynı ölçüde önemsediklerini hatırlatırken, Kartal'da 350 bin kişiye bire bir ziyretler gerçekleştirdiklerini, bunun yanında Kartal'ın yapılan çalışmalar neticesinde adeta bir şantiyeye döndüğünü ifade ederek, "Kartal'da bütün sokakların aydınlatılması için özel bir çalışma başlattıklarını" söyledi.

Aydın, Aydos'ta yapılacak olan piknik alanı için Bakanlıkla yazışmaların son aşamaya geldiğini de hatırlattı. Basın ile kahvaltılı toplantı daha sonra sohbet havasında devam etti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI