Baş ağrısı ile gittiği hastanede böbrek yetmezliği olduğunu öğrendi

İstanbulda yaşayan ve daha önce hiçbir hastalığı olmayan Gökhan Gülen’in 2019 yılında baş ağrısı ile gittiği hastanede,
 Tarih: 29-07-2021 09:30:00
Baş ağrısı ile gittiği hastanede böbrek yetmezliği olduğunu öğrendi

İstanbul'da yaşayan ve daha önce hiçbir hastalığı olmayan Gökhan Gülen’in 2019 yılında baş ağrısı ile gittiği hastanede, tansiyon ile birlikte böbrek yetmezliğinin de başladığını öğrendi.

İSTANBUL (İGFA) - Özel bir şirkette çalışan Gökhan Gülen, hastalığı ile ilk belirtiyi baş ağrısı ile başvurduğu hastanede öğrendi. Gülen, bu süreçte yürüyemiyor, hareket edemiyor, hayatına kolay bir şekilde devam edemiyordu. Kadavradan nakil bulamayan Gülen’e büyük destek abisinden geldi. Muayene sonrasında, testleri uyumlu çıkınca Gökhan ve Hakan kardeşlerin ameliyatı Prof. Dr. Alp Gürkan ve Prof. Dr. Osman Özdağ tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Ameliyattan sonra iyi her şeyin normale döndüğünü belirten Gökhan Gülen, "Bu ameliyatı olduktan sonra hayatın değerini daha farklı anlamaya başladım. Eskiden çok yoruluyordum; uykumdan uyanamıyordum,  merdiven çıkamıyordum, nefes almakta zorluk yaşıyordum. Ben eskiden kadavradan nakil, canlı nakil ne bilmezdim. Bu çok önemli bir durum. Organ bağışı ile bir hayata can olabilirler. Ameliyattan sonra korkularım vardı. Ama korktuğum gibi bir şey de olmadı. Yürümeye başladıktan sonra da hiçbir sıkıntım olmadı. 1 hafta sonra tamamen normal hayata döndüm. Şimdi gayet koşu bandında her gün 60 dk. hızlı tempoda yürüyorum” dedi.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI