BAKAN MUŞ’TAN BAŞKAN CİN’E ÖVGÜ

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Pendik Belediyesini ziyaret etti.
 Tarih: 30-10-2021 16:40:49
BAKAN MUŞ’TAN BAŞKAN CİN’E ÖVGÜ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Meclis Salonu’nda, Bakan Muş ve beraberindeki heyete göreve geldiği günden bugüne kadar ilçede yapılan hizmetler ve projeler hakkında bir sunum yaptı. Bakan Muş, ilçede yapılan hizmet ve yatırımları dinledikten sonra Başkan Cin’e teşekkür etti.

Pendik Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un yanı sıra ziyarette AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy,Pendik Kaymakamı Hülya Kaya, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Güller Yıldız ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin ile başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, vatandaşların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda ilçede yatırımlar yapıldığını, bu yatırımları yaparken İstanbul Büyük Şehir Belediyesi sorumluluk alanında da vatandaşa hizmetlerin görüldüğünü kaydetti. İstanbul’da pandemiye rağmen yatırım yapan birinci ilçe olduklarını kaydeden Cin, belediyenin borcu olmadığını da sosyal yardımlar konusunda da örnek ilçe olduklarını belirtti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI