Bakan Koca'dan İstanbul'da hastanelere bayram ziyareti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'da çeşitli hastanelerde sağlık çalışanları ve hastalara ziyaretlerde bulundu.
 Tarih: 03-05-2022 08:00:00   Güncelleme: 03-05-2022 15:21:07
Bakan Koca'dan İstanbul'da hastanelere bayram ziyareti

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesini, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ve Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesini ziyaret ettiğini belirterek 'Hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.' dedi.

Bakan Koca'nın paylaşımları şu şekilde;

ÜMRANİYE E.A. HASTANESİNE BAYRAM ZİYARETİ

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

 

BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

 

CEMİL TAŞCIOĞLU ŞEHİR HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

 

KARTAL DR. LÜTFİ KIRDAR ŞEHİR HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımız, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi görevi başında geçiren tüm kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

 

SANCAKTEPE ŞEHİT PROF. İLHAN VARANK E.A. HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Sancaktepe E.A. Hastanesini ziyaret ederek hastalarımız, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI