Bülent Turan'dan CHP'ye Sevigen tepkisi: Helalleşme' içeriyi kapsamıyor galiba?

AK Parti'li Bülent Turan CHP eski milletvekili ve parti üyesi Mehmet Sevigen'in CHP'den ihracı hakkında "FETÖ söylemine sarılanlara, Atatürk demekten imtina edenlere dokunulmazken Kılıçdaroğlu'nu eleştirenler hep kapı dışarı." dedi.
 Tarih: 29-11-2021 22:00:00
Bülent Turan'dan CHP'ye Sevigen tepkisi: Helalleşme' içeriyi kapsamıyor galiba?

CHP içerisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimine yönelik sert eleştirileri ile bilinen eski milletvekili ve parti üyesi Mehmet Sevigen, Yüksek Disiplin Kurulu kararıyla CHP'den ihraç edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP yönetimine "'Helalleşme' içeriyi kapsamıyor galiba Sn. Kılıçdaroğlu?!" sorusunu yönelterek, şu ifadeleri kullandı:

"FETÖ söylemine sarılanlara, Atatürk demekten imtina edenlere dokunulmazken Kılıçdaroğlu'nu eleştirenler hep kapı dışarı! Sorsanız, hep başkası tek adam!

CHP'li Mehmet Sevigen partisinden ihraç edildi!

SEVİGEN KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRMİŞTİ

Sevigen, parti içinde Kılıçdaroğlu yönetimine yönelik sert eleştirileri ile biliniyordu.

Sevigen daha önce verdiği bir röportajında, "Kılıçdaroğlu, CHP’nin önündeki en büyük engeldir. Kafasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesi yok, koltuğunu korumaya çalışıyor. Kemal Bey’in kafası çok bulanık ve Atatürk Cumhuriyetinden öç almayı hedefliyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk’ten fazla genel başkanlık yaptı.” ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : Haber7
Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI