Ayrılık kapıda! Sergen Yalçın için karar günü

Beşiktaş'ta Giresunspor yenilgisinin ardından istifa sinyali verse de devam kararı alan Sergen Yalçın, Dortmund hezimeti sonrası yeniden görevi bırakmanın eşiğine geldi.
 Tarih: 09-12-2021 12:00:00
Ayrılık kapıda! Sergen Yalçın için karar günü

Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Dortmund'a 5-0 mağlup olarak sıfır çeken Beşiktaş kötü gidişe bir türlü dur diyemezken teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

"DEVAM" KARARI ALINDI AMA...

27 Kasım'da ligde Giresunspor'a sahasında 4-0 mağlup olarak çok ağır bir yenilgi alan siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın maçın ardından istifa sinyali verse de ertesi gün başkan Ahmet Nur Çebi ile yapılan görüşmenin ardından devam kararı almıştı. Sonrasında oynanan Kasımpaşa maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve berabere kalan Beşiktaş'ta sergilenen performans yine kimseyi tatmin etmezken Dortmund hezimeti bardağı yeniden taşırdı.

KESİN KARARINI VERECEK

5-0'lık yenilgi ve Şampiyonlar Ligi'ni sıfır puanla bitirmek camianın büyük tepkisini çekerken teknik direktör Sergen Yalçın da devam kararından 10 gün sonra yeniden istifanın eşiğine geldi. Dortmund karşısında tel tel dökülen Beşiktaş'ta futbolcuların ortaya koyduğu performanslardan oldukça rahatsız olan Yalçın'ın kesin kararını bugün yönetime iletmesi bekleniyor.

KAYNAK : Habertürk
Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI