ATA TOPRAKLARINDA 100. YIL COŞKUSU YAŞANACAK

Bulgaristan, Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü’nin ev sahipliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı muhteşem bir etkinlikle ata topraklarında kutlanacak.
 Tarih: 09-12-2023 16:30:41
ATA TOPRAKLARINDA 100. YIL COŞKUSU YAŞANACAK

Sanata ve sanatçıya değer veren Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü’nün ev sahipliğinde, BULTİŞAD’ın (Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası) destekleriyle düzenlenen kutlamalar 12 Aralık saat 18.30’da Filibe şehrinde bulunan Boris Hristov Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 100. Yıl Cumhuriyet Konseri ve Objektifimizden Türkiye Fotoğraf Sergisi’ne katılım ücretsiz olacak.

Programda, ‘100. Yıl Cumhuriyet Konseri’ ile orkestra şefi Ahmet Hamdi Zafer yönetimindeki Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası, solistler Miço Dimitrov ve Alper Ünlütürk’ün seslendirdiği parçalarla izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatacaklar.

‘Objektifimizden Türkiye’ Fotoğraf Sergisi ile Uluslararası FIAP unvanlı fotoğraf sanatçıları çift; FilmSan Vakfı Başkan Yardımcısı Neslihan Akça, AFIAP (Artiste FIAP) ve İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Semih Akça, EFIAP (p/Excellence FIAP Platinum), Balkan göçmeni ailelerin çocukları olarak Ata topraklarında anlamlı bir sergi açıyor.

Cumhuriyet Savcısı Semih Akça, programla ilgili olarak; “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları nedeniyle, Bulgaristan Filibe Başkonsolosluğu’nun daveti ve ev sahipliğinde Türkiye’nin tanıtımına yönelik 30 fotoğraflık kişisel sergimizi fotoğraf sanatçısı eşim Neslihan Akça ile birlikte hazırladık. 12 Aralık 2023’te Bulgaristan Filibe Kültür Merkezinde açılacak sergimizde siz değerli dost ve arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI