ASLI HÜNEL ZAFER GECESİNE DAMGASINI VURDU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlandı. Tuzla’da tüm gün süren kutlamalar akşam saatlerinde motosiklet korteji ve Aslı Hünel konseri ile zirveye ulaştı.
 Tarih: 01-09-2021 13:26:42   Güncelleme: 05-09-2021 02:45:42
ASLI HÜNEL ZAFER GECESİNE DAMGASINI VURDU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü Tuzla’da tüm gün süren etkinlikler ile kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar Kadınlar Futbol Turnuvası ile devam etti. Akşam saatlerinde Tuzla Belediye Binası önünde başlayan motosiklet korteji Tuzla sokaklarına renk kattı. Zafer şarkıları eşliğinde Tuzla sokaklarında tur atan korteje, Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Motosiklet korteji, Tuzla Sahil Tören Alanı’nda bekleyen kalabalığa katılması ve Aslı Hünel’in sahneye çıkması ile coşku daha da arttı. Aslı Hünel’in sevilen şarkılarına eşlik eden binlerce Tuzlalı keyifli anlar yaşadılar.

“ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Sanatçı Aslı Hünel,”Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşamak için Tuzla’dayız. Coştuk, sokaklara sığmadık. Zafer Bayramımız kutlu olsun.  Tırnaklarımı da bugüne özel tasarladık. Atamızın iması ve Türk Bayrağı yaptık” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI