AŞK İLE OKU TEMALI TUZLA KİTAP FUARI’NA GENÇLİK AŞISI

Dr. Emre Topoğlu’nun “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” kitaplarıyla Tuzla Kitap Fuarı’nda okurla buluştu
 Tarih: 15-11-2021 14:38:58
AŞK İLE OKU TEMALI TUZLA KİTAP FUARI’NA GENÇLİK AŞISI

Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği 4’üncü Kitap Fuarı, kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Fuara katılan kitapseverler, 40’tan fazla söyleşi ve 700’den fazla imza günü ile sevdiği yazarlar ile buluşma fırsatı yakalıyor. Bu kapsamda, genç yazarDr. Emre Topoğlu, söyleşi ve imza gününde “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” adlı kitaplarıyla okurlarla buluştu. Söyleşiye gençler yoğun ilgi gösterdi.

Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği 4’üncü Kitap Fuarı, kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Fuara katılan kitapseverler, 150 yayınevinin binlerce kitabını inceleme fırsatı yakalıyorlar. Kitapseverler ayrıca, 700’ün üzerinde imza günü, 40’ın üzerinde söyleşi ile sevdiği yazarlar ile buluşma fırsatı yakalıyorlar. Bu kapsamda, “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” kitaplarının yazarı Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu,kitapseverlerle buluştu.

“İNSAN İZ BIRAKIR”

“Aşk ile Oku” temasıyla yüzlerce yazarı, onlarca yayıncıyı ve binlerce kitabı okuyucu ile buluşan Tuzla Kitap Fuarına davet edilmekten çok mutlu olduğunu ifade edenDr. Emre Topoğlu, konuşmasının başında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.  “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” kitapları hakkında bilgi veren Topoğlu, “İnsan iz bırakır. Bazen basit bir cümle, bazen önemsiz gibi görülen bir davranışın yankıları duyulur kalplerde yıllarca ve en mühimi bazı anlar, anılar unutulsa bile asla silinmez yüreklerden; izi kalır!” dedi.Pencere Kenarı kitabının hikayesini de anlatan Topoğlu, çocukluk yıllarında özellikle babasıyla birlikte kitabında yer alan hikâyelerden kısa kısa kesitler anlatması söyleşiye katılanlar tarafından ilgiyle takip edildi.

“HER YAŞTAN İNSAN BURADA, YAYIN EVLERİ BURADA”

Fuara katılan stantları ziyaret ederek kitapları inceleyen Dr. Emre Topoğlu, Fuar hakkında da açıklamalarda bulunarak şu ifadelerde bulundu. “Öncelikle böyle bir fuar düzenlediği için Tuzla Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Tuzla Belediyesi tarafından organize edilen kitap fuarında bulunduğum için mutluyum. Kültüre sanata bu kadar kıymet verilmesi bizi de inanılmaz derecede motive ediyor. Her yaştan insan burada, yayın evleri burada. Bunu görmek bizleri çok mutlu etti.” dedi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI