ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN ÖRNEK ZİYARET

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı heyeti, merkezi Pendik'te bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti. İstanbul Anadolu Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün personeli tarafından dernek binasının tadilatının yapılması gazileri memnun etti.
 Tarih: 17-09-2021 10:44:19   Güncelleme: 20-09-2021 17:51:19
ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN ÖRNEK ZİYARET

Ziyarete, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Savcısı İdris Aksoy, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürü Seviyya Sancı ve adliye personeli katıldı. Başsavcı vekili İhsan Kamil Akçadırcı ve beraberindekiler dernek binasında gazilerle bir araya geldi.

DERNEK BİNASININ BAKIMI YAPILDI

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği'nde yapılan bakım ve tadilat, gazileri memnun etti. Derneğin boya-badana, alçı-sıva, tamir bakım onarım, çevre düzenlemesi ve ihtiyaçları tespit edilerek İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden 8 personelin çalışmaları ile ihtiyaçları giderildi.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı ziyarette yaptığı konuşmada;  “Vatanımızın, milletimizin bekası, varlığı için mücadele eden gazilerimize, şehit olmuş vatan evlatlarına, ne kadar hürmet etsek, saygı göstersek azdır. Her daim içini doldurarak, gerçek manada anarak ve anlatarak bugünleri kutlamamız gerektiğine inanıyorum. Bizler de o amaç üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'mıza bağlı İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'müzün 8 personelinin katılımı ile bu güzel binada tamirat, tadilat ve bakım işlemlerini yaptık. Çok mutluyuz. Biz her daim gazilerimizin, vatanımız ve milletimizin bekası için toprağa düşmüş yiğitlerimiz için ve onları burada anmak, yardımda bulunmak, etkinliklerle her türlü yakınlığı göstermek suretiyle, onların yanında olan derneğimizin bizler de yanındayız” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Oktay Kaya ise, her zaman yanlarında bulunan, maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI