Allahyar koptu gidiyor! Pazarlıklar son aşamada

Hull City ile Fenerbahçe arasında devam eden Allahyar Sayyadmanesh pazarlıkları son aşamaya geldi. İngiliz ekibi önümüzdeki saatlerde transferi resmen duyurabilir.
 Tarih: 21-01-2022 16:00:00
Allahyar koptu gidiyor! Pazarlıklar son aşamada

  
Haber7 Spor Servisi

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'de transfer çalışmaları başladı. İngiliz ekibi listenin ilk sırasında yer alan Allahyar Sayyadmanesh transferini sonuçlandırmak için Fenerbahçe yönetimi ile görüşmeleri sıklaştırdı.



İlk teklif satış opsiyonlu kiralama şeklinde oldu

Başkan Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe yönetimine ilk teklifi 5 milyon Euro bonservis opsiyonuyla kiralama şeklinde oldu. Ancak sarı-lacivertli yönetim bu teklifi kabul etmedi.



Fenerbahçe bonservisiyle vermek istiyor

Allahyar'dan bonservis kazanıp, elde edilecek bütçeyle transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, futbolcuyu bonservisiyle vermek istiyor.



Arada 2 milyon Euro fark var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Allahyar için belirlediği bonservis bedeli 7 milyon Euro olurken, Hull City transferi 5 milyon Euro karşılığında bitirmek istedi.



Fenerbahçe indirime gidebilir

Allahyar'ı satmak isteyen Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro'da çok ısrarcı olmayacağı ve transferin sonuçlanması için indirime gitmeyi kabul ettiği belirtildi.



Hull City son teklifini yapacak

Fenerbahçe'nin transferin sonuçlanması için acele etmesinin ardından sarı-lacivertli ekipten bir görüşme daha talep eden Hull City'nin Fenerbahçe'ye önümüzdeki saatlerde son teklifini yapacağı öğrenildi.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI