AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yağcı: ‘’ Partili olarak değil Ataşehirli olarak hizmet etmek istiyorum’’

‘’Yaşam standardı farklı olsa da hayat kalitelerinin hepsinin eşit olduğu bir şehri ortaya koyma arzusundayız. Yani huzuru Ataşehir’in tamamına yayma gayretinde olacağız’’
 Tarih: 21-01-2024 22:40:26
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yağcı: ‘’ Partili olarak değil Ataşehirli olarak hizmet etmek istiyorum’’

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yağcı, ‘’Ben Ataşehir’e partili olarak değil Ataşehirli olarak hizmet etmek istiyorum’’ dedi.

Avukat Mustafa Naim Yağcı’nın Ataşehir Belediye Başkan adayı olmasıyla nedeniyle Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde kutlama ve basın toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, Mustafa Naim Yağcı’nın Ataşehir ilçesi kurulduğundan beri parti ve teşkilatta da çeşitli kademelerde görev yaptığını,  hali hazırda da Meclis Grup Başkan Vekilliği görevinde bulunduğunu söyledi.

 Yağcı’ya başarılar dileyen Burak Çifci, ‘’Bizler teşkilat olarak dün sayın başkanımızı bağrımıza bastık. Çok mutluyuz. Rabbim inşallah 31 Mart akşamında teşkilatımıza ilçenin önünde iki kutlama yapmayı nasip etsin. Teşkilat olarak 31 Mart’a kadar durmaksızın yorulmaksızın mücadele edeceğiz, koşturacağız.  Girilmedik gönül bırakmamaya çalışacağız’’ diye konuştu.

ŞİMDİ BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK İRADE ORTAYA KOYDUK

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Yağcı da, Ataşehir’e belediye başkan adayı gösterilmesiyle  yeni bir yola çıktıklarını belirterek, dün akşam itibarıyla çalışmalarına başladıklarını söyledi.  

30 yılı aşkın süredir Ataşehir’de yaşadığını anlatan Yağcı, ‘’ Şimdi bir yolculuğa çıktık, irade ortaya koyduk.  Evimiz olarak gördüğümüz Ataşehirimiz de nasıl evimizde bir noksanlık eksiklik varsa anında gideriyorsak aynı şekilde çalışacağız’’ dedi.

 

2008 yılında 2-3 mahalle dışında daha önce bağlı oldukları yerlerin ücra yerlerinde, merkezden ve hizmetten uzak noktalarında bulunan 17 mahallenin bir araya gelmesiyle kurulan Ataşehir’in makro ölçekte sorunları olan mahallelerden oluşan bir ilçe olduğunu vurgulayan Yağcı, şöyle devam etti:

‘’Belediyecilik anlayışımızda Ataşehir ile ilgili çalışmalarımızda geçmişteki noksanlıkları konuşmayacağız. 2008 den bu yana aynı belediye yönetimi ile idare ediliyor. Ataşehir’deki vatandaşları kronik sorun olarak gördüğü, çözümünü beklediği bütün problemler aynı şekilde bir kısmı belli ilerlemelerle devam ediyor.2 bin 500’ün üzerinde personeli olan bir belediyeden bahsediyoruz. Asgari belediyecilik hizmetleri elbette geçekleşmiş oldu. Diğer taraftan bakıldığında farklılık ortaya koyacak insanların yaşam kalitesini artıracak, Ataşehir’i tam bir şehir haline getirecek, Ataşehirliliği oluşturacak bir çalışma ve bu yönde bir gayret göremedim.’’

Bugün itibarıyla diyoruz ki Ataşehir yeniden bugün yola çıkmış gibi bütün sorunlarını hızlı bir şekilde tamamlamak,  el atılmamış problemlere de hızlı bir şekilde el atmak ve kısa sürede çözüme kavuşturmak suretiyle Ataşehirimiz’i yaşam standardı farklı olsa hayat kalitelerinin hepsinin eşit olduğu bir şehri ortaya koyma arzusundayız. Yani huzuru Ataşehir’in tamamına yayma gayretinde olacağız.

Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’de yaşayan her vatandaşın beklentisini çözecek bir belediyecilik anlayışıyla Ataşehir’i geleceğe taşıma gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

ATAŞEHİR'E BEN GÜVENİYORUM 

Ataşehir’in  iki mahalle dışında imar, dönüşüm ve ulaşımla ilgili sorunları olduğunu, bunun dışında gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri yerlerin bugüne kadar var olmadğını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘’Ataşehirlilerin huzuruna çıktık: Ataşehir’i bütün vatandaşları ile tanıyoruz. Onlar bizleri biliyor.  Ataşehir’e ben güveniyorum. Ataşehir’de bizdeki bu heyecanı,  Ataşehir’deki heyecanla buluşturduğumuzda bu coşkunun kar topu gibi büyüyüp 31 Mart sonrasında farklı bir yöne evrilecek ve Ataşehir’de AK Parti belediyeciliği karşılık bulmuş olacak ve 1 Nisan sabahı itibarıyla yeni bir güne hep beraber uyanmış olacağız ve Ataşehirimizi Türkiye yüzyılı şehirleri arasında adı gibi medeniyet kültür eğitim ve sosyal çevreci bir şehri hep beraber oluşturmuş olacağız.’’

Mustafa Naim Yağcı, başkan adaylığını öğrendiğinde ilk önce hayalini kurduğu bu şehrin hakkını verip veremeyeceği yönünde endişe yaşadığını ve farklı bir duyguya kapıldığını vurgulayarak, ‘’Bunu yapacağımıza inanıyorum’’ dedi.

 BÜTÜN ATAŞEHİR'İN ADAYI OLMAK İSTİYORUM 

 ‘’Sorumluluğumuz çok daha farklı çünkü artık bütün Ataşehir’in sorumluluğunu  üzerinde hissettiğine işaret eden Yağcı, şunları söyledi:

‘’ Ben AK Parti’nin çatısı altında Cumhur İttifakının adayı olarak açıklandım. Ama ben Ataşehirimizdeki bütün komşularımızın, zihniyeti,  partisi,  düşüncesi ırkı, cinsiyeti, mezhebi dini fark etmeksizin bütün Ataşehir’in adayı olmak istiyorum. Her vatandaştan o manada destek talebinde bulunuyorum çünkü ben Ataşehir’e partili olarak değil. Ataşehirli olarak hizmet etmek istiyorum. Ataşehir benim için önemli  ben burada yaşıyorum başka bir yere gitmeyi de düşünmüyorum. Evlatlarım da burada büyüyecek. Gençlere beraber yeni bir şehir büyümek oluşturmak istiyoruz ki bir şehir oluşturacağız ki sadece ismi değil kendi de her yönüyle şehir olsun.’’

Mustafa Naim Yağcı, ‘’Biz Ataşehir’i çok farklı bir gelecekle hakikaten şehircilikle tanıştıracağımızı iddia ediyoruz’’dedi.

MURAT KURUM İSTANBUL İÇİN ÇOK FARKLI BİR KAZANIM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un da Ataşehirli olduğunu, ilçeyi çok yakından bildiğini sorunlarını takip ettiğini ifade eden Yağcı,  şunları kaydetti:

‘’Bakanlığı bir referanstır. Nerede bir sorun varsa ayrım yapmaksızın orada olmuştur. Kendisini yakından tanıyan biri olarak söyleyebilirim ki hakikaten çok pratik, sonuç odaklı, anında çözüm üreten mevzuata boğulmayan hep vatandaş lehine yorumlamak suretiyle çözüm üretici bir profil çizdi. Adaylığı açıklandığında İstanbul’da muhteşem karşılık bulduğunu gördüm. İstanbul’u geleceğe taşıyacak Türkiye yüzyılın marka şehri yapacak projelerini gördüm. Ciddi bir İstanbul vizyonunu farklı bir bakış açısını gördük. Murat Kurum’un İstanbul için çok farklı bir kazanım ve değer olduğunu düşünüyorum. İnşallah İstanbullu bu fırsatı ıskalamaz ve kendinin hak ettiği hizmetleri sağlayacak belediye başkanını seçmiş olur.’’

Ataşehir Belediye Başkan adayı Yağcı, Ataşehir’in  en büyük problemlerinden birinin diğer belediyelerdeki gibi imarla ilgili problemler olduğuna dikkat çekerek, imar ve diğer tüm alanlardaki projelerinin lansmanını 10 gün içerisinde yapacaklarını bildirdi.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI