Acun Ilıcalı'dan dev yatırım! Futbol kulübünden sonra spor kanalı...

Yaptığı yatırımlarla ve iş dünyasında attığı adımlarla dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, bambaşka bir yatırım için kollarını sıvadı. Survivor programıyla her sene gündemde kalmayı başaran Ilıcalı, İngiltere'den aldığı futbol kulübü Hull City ile çok ses getirmişti. Ünlü isim ayrıca Kappa markasının Türkiye haklarını da almıştı. Ilıcalı'nın son bombası ise spor kanalı....
 Tarih: 05-07-2022 20:00:00
Acun Ilıcalı'dan dev yatırım! Futbol kulübünden sonra spor kanalı...

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı bomba bir yatırım kararı olarak takipçilerini heyecanlandırdı. TV8'in sahibi olan isim, yayınladığı programlarla en çok izlenen kanallar arasına kendi kanalının adını da yazdırmıştı. Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin köklü kulüplerinden Hull City'i satın alarak herkesi şaşırtmıştı. Spor malzemeleri üreten çok ünlü bir markanın Türkiye haklarını da satın alan ünlü isim, bu kez yepyeni bir projeyle takipçilerini şaşırtacağa benziyor. Ilıcalı kendisine ait olan TV8,5 kanalını spor kanalı yapmaya hazırlanıyor...

Acun Ilıcalı'dan Dev Spor Kanalı Yatırımı!

Televizyonun ünlü simalarından biri olan Acun Ilıcalı yaptığı yatırımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Medya sektörü başta olmak üzere birçok farklı sektörde yatırımlar yapan Ilıcalı, aldığı futbol kulübü Hull City ve ortak olduğu spor giyim markası Kappa'yla yatırımlarını çeşitlendirmişti. Acun Ilıcalı'nın son girişimi ise yeni bir spor kanalı projesi üstüne olacak.

TV8'i satın alarak ses getiren ünlü isim, TV8,5 kanalını da kurarak sahibi olduğu medya grubunu büyütmüştü. Ilıcalı bu kez ise TV8,5'u bir spor kanalına çevirerek, ünlü isimleri bünyesine katmaya hazırlanıyor. Başarılı medya patronunun listesindeki isimler ise çok konuşulacak cinsten. 

Acun Ilıcalı Duyurdu, "Çok İddialı Bir Spor Kanalı Kuracağız"

Ilıcalı, yaptığı açıklamalarda yeni bir spor kanalı kuracağını açıkladı. Ünlü isim, "Çok iddialı bir spor kanalı kuracağız. Spor kanalı kurmayacağız aslında. İçinde sporun ağırlıkta olduğu bir kanal kuruyoruz." şeklinde konuştu. 

Acun Ilıcalı ayrıca kurulacak kanaldan detaylar vererek, "TV8,5’un isminde de değişiklik yapacağız büyük ihtimalle. Gündüzleri yine eğlence programları olacak ama akşamları lig oynandığı sürece spor programlarına ayıracağız." açıklamasında bulundu.

Avrupa Maçları TV8,5'a Geçiyor!

Acun Ilıcalı kanalın yayın politikasının ne olacağını ve nasıl içerikler yayınlayacağına da değindi. Avrupa maçlarının bu kanaldan verilebileceğini söyleyen ünlü isim, "Biliyorsun Avrupa maçları bizde. Salı, Çarşamba ve Perşembe bazı maçları da açık kanaldan vereceğiz. Onun dışında da en önemlisi Süper Lig maçlarının akşamında çok iyi bir kadroyla ekranda olacağız." dedi.

Ünlü isim maç özetlerinin de bu kanalda olacağını söyleyerek, çok önemli isimlerle programlar yapılacağını belirtti. Ilıcalı, "İsim vermeyeyim şimdi ama 4-5 kişiyle iki ayrı program yapmayı planlıyoruz. Bir maçların sonrasında bir de akşamları iki programla ekranlarda olacağız. Maç özetlerini de alacağım." şeklinde konuştu.

Futbol Camiasından Ünlü İsimler Bu Kanalda Olacak!

Acun Ilıcalı spor kanalı projesinin içerisinde çok önemli isimleri programlarda yer alacağını söyleyerek, "Futbolda şunu özlüyorum açıkçası. Sevdiğim yorumcuları bir arada bulamıyorum. Baktım bir yorumcu orada, bir yorumcu burada.

Kanala bakıyorsun saati farklı filan. Hepsini bir araya toplamak istedim. Ben bir şeyi beğeniyorsam, Türkiye de beğendi. Çok beğendiğim isimlerin bir arada olduğu proje yapacağım. Bütün Türkiye de inşallah beğenir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İşte Acun Ilıcalı'nın Yeni Kanalına Düşündüğü Ünlü İsimler...



Murat Kosova

NTV Spor'da yaptığı programlarla hafızalara kazınan ünlü spiker ve sunucu Murat Kosova, Acun Ilıcalı'nın yeni spor kanalında kadroda düşündüğü isimler arasında yer alıyor. Ünlü sunucu uzun yıllar çalıştığı NTV ekranlarında ayrılmıştı. 



Ercan Taner

Yılların tecrübeli spikerlerinden olan Ercan Taner, yıllardır çalıştığı NTV ailesinden ayrılıp BeIN Sports ekibine dahil olmuştu. Bir dönem yayıncı kuruluşta görev alan Taner, şu an boşta. Acun Ilıcalı'nın tecrübeli ismi kadrosunda görmek istediği gelen bilgiler arasında.



Sergen Yalçın

Kariyerine futbolculukla başlayan Sergen Yalçın bir dönem yorumculukta yapmıştı. Teknik direktör olarak sahalara geri dönen Yalçın, Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamıştı. Geçen sene görevinden istifa eden tecrübeli isim başka takımda görev almazken, Acun Ilıcalı'yla olan yakınlığından dolayı yeni kanalda yorumcu olarak yer alabilir.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI