“Üçüncü doza ihtiyaç duyulmayabilir”

BioNTechin CEOsu Uğur Şahin, üçüncü doz aşı tartışmalarına dahil olmak istemediklerini, kararın hükümetler tarafından verilmesi gerektiğini söyledi.
 Tarih: 26-07-2021 12:20:00
“Üçüncü doza ihtiyaç duyulmayabilir”

BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin, üçüncü doz aşı tartışmalarına dahil olmak istemediklerini, kararın hükümetler tarafından verilmesi gerektiğini söyledi.

Türk bilim insanı Uğur Şahin, dünyada baskın tür haline gelen Delta varyantı ile güçlendirici olarak bilinen üçüncü doz aşıya ilişkin röportaj verdi.

Wall Street Journal’a konuşan Uğur Şahin, üçüncü doz aşının kullanılıp kullanılmaması konusunda halka tavsiye vermeyeceğini belirtti. Verileri yalnızca gerçek hayattan geldikleri gibi yorumlayacağını vurgulayan Şahin, "Bu tartışma bizsiz devam etmeli. Biz sadece veri sağlayacağız ve hükümetlerin bize ne istediklerini söylemeleri gerekecek" dedi.

"ÜÇÜNCÜ DOZA İHTİYAÇ DUYULMAYABİLİR"

Şahin, açıklamasına “Bazı kişiler arasında aşılamadan yedi ay sonra antikor seviyeleri düşse bile, aşı çoğu ağır hastalığa karşı korunmaya devam ediyor ve henüz üçüncü doza ihtiyaç duyulmayabilir” sözleriyle devam etti.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI