15 TEMMUZ REELS YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bağcılar Belediyesi tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutturmamak ve gençlere anlatmak için düzenlenen 15 Temmuz Reels yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Jürinin değerlendirmesi sonucunda Muhammed Ayaz’ın 15 Temmuz şehidi Halil İbrahim Yıldırım’ı anlattığı 15’lik Şehit isimli videosu birinci oldu.
 Tarih: 22-07-2022 14:54:49
15 TEMMUZ REELS YARIŞMASI SONUÇLANDI

FETÖ tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak ve yeni nesillere aktarmak için Bağcılar Belediyesi’nce bir yarışma düzenlenmişti. Instagram’da gerçekleşen 15 Temmuz Reels Video yarışmasına çok sayıda kişi katıldı. İnstagram kullanıcılar, hazırladıkları kısa videolarla 15 Temmuz ruhunu en iyi şekilde anlatmaya çalıştı.

Jüride bulunan Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci – Yazar İsa Tatlıcan, Yenişafak Gazetesi Yazarları Ayşe Böhürler ile Ersin Çelik’in yanında TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı) Başkanı Serkan Kayalar başvuruları inceledikten sonra başarılı olan isimleri açıkladı.

Şehit Halil İbrahim Yıldırım’ın hikayesi birinci oldu

Buna göre; Muhammed Ayaz birinci, Muhammed Emin Gençer ikinci, Rana Büyükaltınel de üçüncü oldu. Mansiyon dalında ise Muhammed Salim İnce, Burak Akbulut ve İslam Demir ödüle layık görüldü. Birinciliği elde eden Muhammed Ayaz’ın “15’lik Şehit” videosunda 15 Temmuz şehitlerinden Halil İbrahim Yıldırım’ın hikayesi anlatılıyor. Dereceye girenleri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yarışmaya başvuruda bulunan herkese de teşekkürlerini iletti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BAĞCILAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI