13 YIL SONRA GÜLEN TARAF FENERBAHÇE OLDU

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, kendisine ait 9 maçlık "lige galibiyetle başlama" rekorunu 10 maça taşıyarak liderliğe yükseldi. Karşılaşmada hat-trick yapan Edin Dzeko krallık yarışında Icardi'yi yakaladı
 Tarih: 30-10-2023 10:20:12
13 YIL SONRA GÜLEN TARAF FENERBAHÇE OLDU

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaştı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30'uncu dakikada kendi kalesine Erdem Canpolat, 42'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'nci dakikalarda Edin Dzeko kaydetti.

Pendik Belediyesi Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iki takım da dengeli başlarken, sarı-lacivertli ekip 30. dakikada öne geçti. Ceza sahası içinde topla buluşan Osayi Samuel'in kale sahasına gönderdiği sert ortada kaleci Erdem Canpolat'a çarpan top filelere gitti. 42. dakikada Szymanski'nin soldan ortasında ceza yayı üzerinde bekletmeden vuran İrfan Can Kahveci farkı 2'ye çıkaran isim oldu ve sarı-lacivertliler soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da rakibine göre daha üstün olan Fenerbahçe, 65. dakikada Dzeko'nun golüyle farkı 3'e çıkardı. Sağ kanatta topla buluşup ceza sahasına giren Tadic, kale sahası üzerinde müsait pozisyondaki Dzeko'ya pasını aktardı, Bosna Hersekli futbolcu topu boş kaleye gönderdi. Dzeko, 77 ve 87. dakikalarda fileleri tekrar havalandırarak maçta skoru 5-0 yapan isim oldu.

FENERBAHÇE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Bu sonuçla ligdeki 10'uncu maçından da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, kendisine ait olan rekoru geliştirerek liderlik koltuğunu Galatasaray'dan devraldı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİKSPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI