'Kim Milyoner Olmak İster'in sorularını kim hazırlıyor? Dikkat çeken gerçek...

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının sorularını kimin hazırladığı gizemini koruyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ve beğeni ile izlenen Kim milyoner Olmak ister yarışmasının sorularının nasıl hazırlandığını merak ediyor.
 Tarih: 09-12-2021 09:00:00   Güncelleme: 09-12-2021 11:00:00
'Kim Milyoner Olmak İster'in sorularını kim hazırlıyor? Dikkat çeken gerçek...

Yıllarda Atv ekranlarında izleyici ile buluşan ve beğeni ile takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de bir birinden ilginç sorular yer alıyor. Hatta öyle ki ekrana yansıyan soruları ile çoğu zaman gündem oluyor. Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacılara sorulan soruları nasıl bir ekibin hazırladığı ize gizemini korumaya devam ediyor. Yarışmada soru ekibinin içinde yer alan kişilerin birbirlerini tanımaması için kod sisteminin kullanıldığı ortaya çıktı. 

YILLARDIR GİZEMİNİ KORUYOR

Atv'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışma sorularının, kimler tarafından hazırlandığı yıllardır merak ediliyor.

SIR GİBİ SAKLANIYOR

Bu soruları üreten ekibin kim olduğu ise sır gibi saklanıyor. Yarışmanın sorularını hazırlayan ekip ise kimliklerini büyük bir dikkatle gizliyor. 

BİR BİRLERİNİ TANIMAMALARI İÇİN KOD SİSTEMİ KULLANILIYOR

Soru ekibinin içinde yer alan kişilerin birbirlerini tanımaması için kod sistemi kullanılıyor.

Kod sistemiyle soru hazırlayan editörler, birbirlerinin isimlerini ve yüzlerini görmeden, soruları yayına hazır hale getiriyorlar.

KOZMİK ODA GİBİ KORUNUYOR

Yarışmanın soruları, adeta bir kozmik oda ciddiyetiyle korunuyor.

 

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI