Cunda'nın Haliç Park Hotel'i misafirlerine huzurlu tatil

Ayvalık Cunda Adası’nda bulunan ve gerek dekorasyonuyla gerekse eşsiz mutfağı ve huzur dolu atmosferiyle tercih sebebi olan Haliç Park Ayvalık Hotel, misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı iyi biliyor.
 Tarih: 08-08-2021 22:10:00
Cunda'nın  Haliç Park Hotel'i misafirlerine huzurlu tatil

Cunda Adası’nda dekorasyonu, mutfağı ve huzur dolu atmosferiyle tercih edilen Haliç Park Ayvalık Hotel, misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor. 

Ayvalık Cunda Adası’nda bulunan ve gerek dekorasyonuyla gerekse eşsiz mutfağı ve huzur dolu atmosferiyle tercih sebebi olan Haliç Park Ayvalık Hotel, misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı iyi biliyor. Dış turizmin uğrak noktalarından olan Ayvalık Cunda Adası’nda bambaşka bir tatil deneyimi yaşatan Haliç Park Ayvalık Hotel atmosferi ve sunduğu imkanlarla yaz sezonunda olduğu kadar kışın da tercih ediliyor. Haliç Park Ayvalık Hotel  225 oda, 37.000 m2 alanla sizlere 5 yıldızlı hizmet sunmakta. Otel; Edremit Körfez Havaalanı'na 45 km, Adnan Menderes Havaalanı'na 145 km, Ayvalık'a 3 km, Cunda Adası'na 2 km, İzmir'e 150 km uzaklıktadır. Otel; Ege ve Marmara'nın buluştuğu, ülkemizin nadide yerlerinden Ayvalık'ın tarihi yarımadası Cunda'da bulunmaktadır. Yüzyılların ve onlarca medeniyetin birikimi olan tarihsel ve kültürel zenginlik hemen yanı başınızda olacak. Dilediğiniz an bu zenginliğe tanıklık edebileceksiniz. Denize sıfır konumundaki tesisde  konuklar için özel bir iskele bulunmaktadır. Tesisin ; Mavinin her tonunu bulabileceğiniz, plajında denize girip güneşlenebileceğiniz, yeşillikler içinde, hayatın bütün yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz bir cennet gibidir..
Dilerseniz suyun ve güneşin tadını havuz da çıkarabilirsiniz. Kaydıraklı yetişkin havuzu, kaydıraklı çocuk havuzu bulunan otelde bir de kapalı havuz ve yine çocuklar için wet bubble mevcuttur. Havuz keyfini deneyimlemenizi kesinlikle öneririz. Gün içinde havuz aktiviteleri, animasyonlar; akşam amfi-tiyatroda eğlenceli şovlarla tatiliniz hiç bitmesin isteyeceksiniz. Sauna, hamam ve jakuziden yararlanabilir; kese ve masajla da tatilinizi renklendirebilirsiniz.
Odaların  rahatlığı tam da düşlediğiniz gibi olacak. Standart ve aile odası seçenekleriyle huzurlu, rahat bir tatil geçirmeniz için her detay titizlikle düşünümüş. Dilediğiniz an oda servisinden yararlanabilirsiniz. Deneyimli ve eğitimli personel her an hizmetinizde olacaktır.
Haliç Park Ayvalık Hotel kalitesini mutfağında da göreceksiniz. 650 kişi kapasiteli, lobby katında bulunan restoran, Türk ve dünya mutfağının en güzel lezzetleri işinin ehli şefleri tarafından hazırlanmaktadır. Restoranımızda; Kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunulmaktadır. Sadece lezzetli yemekler için bile tercih edeceğinize eminim.

Haliç Park Ayvalık
Adres : Mithatpaşa mahallesi, 15 Eylül Cad. No: 1, 10400 Ayvalık/BALIKESİR0 266 331 59 00
info@halicpark.com www.halicpark.com 

HABER KAYNAK :BÜLENT ÇAVUŞ 

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI