CHP'li Gürsel Erol, vatandaşın ve pazarcıların serzenişlerine kayıtsız kalmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında 40 kişilik parti heyeti, Rize ve Giresun’da ziyaretlerini sürdürüyor. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gittiği her ilde özellikle esnaf, vatandaş ve pazarcılarla bir araya geliyor.
 Tarih: 15-07-2021 13:20:00
CHP'li Gürsel  Erol, vatandaşın ve pazarcıların serzenişlerine kayıtsız kalmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun  başkanlığında 40 kişilik parti heyeti, Rize ve Giresun’da ziyaretlerini sürdürüyor. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gittiği her ilde özellikle esnaf, vatandaş ve pazarcılarla bir araya geliyor. Serzenişte bulunan pazarcılar,   milletvekillerinin sadece seçim zamanı geldiği ve seçildikten sonra bir daha kendilerini görmediklerini dile getirdi. Milletvekili Erol’da  halkın emrinde olmayan milletvekiline kim olursa olsun oy verilmemesi gerektiğini söyledi. 

Erol’un Giresun yaptığı ziyarette bir pazarcı, “Seçime giderken vatandaş, seçildikten sonra vatandaş yok. Nende böyle” dedi. 
Bunun üzerine Milletvekili Gürsel Erol, “Seni görmeyene ayağına gelmeye oy verme. Kim olursa olsun. Milletvekili halkın emrinde olur. Halkın emrinde değilse o milletvekili kapınıza geldiği zamana oyunuzu vermeyin.  Seçim geliyor öyle davranan milletvekili hangi partiden olursa olsun kapına sokma oyunu verme, hesaplaş. Yetki sende” diye  konuştu. 
Rize’de ki ziyarette bir pazarcı teyze ise “Kadınlar pazarı yok. Biz kadınlar pazarı istiyoruz. Mümkünse üstü kapalı olsun. Kışın oturabileceğimiz bir yer. Yaz kış açıktayız. Yağmur yağınca içindeyiz. Kendi imkanlarımızla bu kadar oluyor. Adaylarda hep seçim zamanı  görüyoruz.  20 yaşında oğlum var. Askerden geldi. Zar zor bir yere soktum” dedi. 
Erol, “Ben yetkili arkadaşlarla, belediye başkanıyla ve kaymakamla konuşacağım. Ben Elazığ’ın milletvekiliyim. Sizi tanımayan milletvekiline ve  partiye oy vermeyin. Ayağınıza gelen, sizi dinleyen fukaranın hakkını arayana verin. Her dönem körü körüne oy veriyorsunuz.  Böyle duvar diplerinde size sahip çıkmıyorlar. Sizde onlara sahip çıkmayın.  Dönün geldiğinde hesabını sorun” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI