Burçin Baykal 'dan Kurban Bayramı mesajı

Türkiye Değişim Partisi TDP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burçin Baykal ,Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını kutladı.
 Tarih: 18-07-2021 16:20:00
Burçin Baykal 'dan Kurban Bayramı mesajı

Türkiye Değişim Partisi TDP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burçin Baykal ,Kurban Bayramı nedeniyle Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

 

 Türkiye Değişim Partisi TDP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burçin Baykal ,Twitter'dan yaptığı açıklamada, '' Mutluluklar çoğalır ve çoğaldıkça bayram olur. Tüm vatandaşlarımızı ortak duygularda buluşturan ve kenetlenmesini sağlayan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşma ve dayanışmayı artıran kutsal günlerdir. Nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı, acı ve kederin paylaşıldığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır. Kestiğiniz kurbanların kabul olacağı, evinizin kurban bayramının bereketi ile dolacağı daha nice bayramlar dilerken, bayramın milletimize, ülkemize, dünyaya ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum ." ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI