BAŞKAN ÖZTEKİN YENİDEN KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

ÖZTEKİN: '’TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA MEMLEKETİMİZ İÇİN YİNE AYNI GAYRETLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ''
 Tarih: 22-01-2024 17:32:56
BAŞKAN ÖZTEKİN YENİDEN KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden AK Parti’nin Kağıthane adayı olan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ‘’Türkiye Yüzyılı vizyonuyla memleketimiz için yine aynı gayretle çok çalışacağız’’ dedi.

Mevlüt Öztekin’in yeniden Kağıthane Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesi ilçede büyük bir sevinçle karşılandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin düzenlenen aday tanıtım toplantısında ‘’İlçemize beş yılda kazandırdığımız 100'den fazla esere yenilerini ekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden Kağıthane Belediye Başkanı Adayı olarak ilçemizin gelişimini sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla memleketimiz için yine aynı gayretle çok çalışacağız.Tüm hemşehrilerime sevgi ve destekleri için şükranlarımı sunarım'' dedi.

Toplantıya AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı sonrası Başkan Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı'na geçerek partililerle buluştu. Başkan Öztekin'i burada coşkulu bir kalabalık sevinç gösterileriyle karşıladı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KAĞITHANE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI